Egyik kedves ügyfelünk küldte nekünk a következő csetes beszélgetést. A PCDiszkont üzemeltetőjeként napi 20-30 beszélgetést is folytat érdeklődő vevőkkel, melyhez elmondása szerint igen nagy türelem kell. Következzék leírása.

Nemrég a következő beszélgetést folytattam egy érdeklődővel:

 

Vevő: [Terméknév] van raktáron?
PCDiszkont: [Belinkelem]
Vevő: Mennyibe kerül?
PCDiszkont: [Belinkelem megint]
Vevő: Hol lehetne megvenni?
PCDIszkont: [Belinkelem az elérhetőséget]
Vevő: Az melyik kerület?
PCDiszkont: [Belinkelem megint]
Vevő: Nincs ott feltüntetve!
 
A B2C örömei:)
 
 

 

A mai napon a következő beszélgetés zajlott le weboldalunk online chat-jén keresztül:)

(10:07:20) : Kérem várjon az operátor válaszára.
(10:07:20) : Kérem várjon az operátor válaszára.
(10:07:35) Balázs: Üdvözlöm!
(10:07:57) Erdeklodo: ÉN PETI VAGYOK
(10:08:13) Balázs: Én pedig Balázs
(10:08:20) Balázs: Miben segíthetek?
(10:09:04) Erdeklodo: VÉLETLEN BETÉVETTEM IDE ITT MIT LEGET CSINÁLNI ?
(10:09:25) Balázs: Webes fejlesztéseket rendelni
(10:09:44) Erdeklodo: O
(10:11:08) Balázs: Szeretne?
(10:12:27) Erdeklodo: JOL SEGBE ****** MORE A KOPASZ FÜTTYIMEL
(10:12:45) Balázs: További jó böngészést!

Ön is ki szeretné próbálni a chat-et weboldalán? Lépjen kapcsolatba velünk!

Szólj hozzá!

Címkék: chat

A Felfedezések Alapítvány megrendelésére készült oldalt az MTV1 Kultúrház című műsorában mutatták be 2010. január 31-én este. A videó megtekinthető az oldalon. Gratulálunk a szerepléshez, és további sikereket kívánunk!

Amint azt kedves ügyfeleink nagy része tudja, kint van új honlapunk, melyre bár folyamatos fejlesztés vár még, reméljük, hogy mindenannyiunk megelégedését fogja szolgálni. Bizony nem volt egyszerű. Amikor ezt a bejegyzést írtam, még feltettem egy képet az oldalról, amit később levettem, mondván, maradjon meglepetés. Ez bizony ugyanolyan zöld volt, mint régi honlapunk - a háttér és az arculat módosításáról később döntöttünk.

Ambícióinkat jelzi, hogy a honlapról szóló csiripek címkéje #makirakjukahonlapot volt - ha rendesen indexelne a twitter, itt nagyon sok csiripet láthatnánk.

Nincs más hátra, mint előre: mindenkinek sikeres, boldog új évet kíván a csapat!

A tegnapi napon dél körül megszületett vezető programozónk Bálint nevű kisfia, aki immár a harmadik Rendes gyerek. Paraméterek: 55cm/3,4kg

Gratulálunk!

A RENDES a weboldal készítésével támogatta az Autonómház projektet, jelezve ezzel azt, hogy fontosnak tartjuk környezetünk védelmét, illetve a környezettudatos életmódot.

A kiállítást mindenkinek ajánljuk, ami egyébként egészen az év végéig megtekinthető. A projektről a Tények is beszámolt, a Pannon új székháza kapcsán.

Kitartó munkával sikerült megszereznünk az egyik szolgáltatótól a telefonszámot, melyre rég áhítoztunk. Ezúton mondunk köszönetet annak a szolgáltatónak, amelyik hajlandó volt válaszolni kérdéseinkre, információval szolgált, végül pedig elérhetővé tette a számot. A szám rövidesen feltűnik új honlapunkon:)

Ahogyan azt Ügyfeleink bizonyára hallották már, a Fürdőszobadepo az első webáruház, amit új, saját fejlesztésű keretrendszerünkre építettünk. Természetesen még apróbb simítások hátravannak (pl. több funkció fog Ajax-szal menni), de az oldal már kint van, és üzemel. Az adminisztrációs felület is nagyrészt Ajax-os, ahol nagyon gyorsan tudunk módosításokat eszközölni.

Biztosan Ti is kaptatok már olyan spameket, amiben email listákat kínálnak fel megvételre. Mostantól ez a tevékenység büntethető, áll az Adatvédelmi Biztos sajtóközleményében.

A szigorítás újabb lépés a spam-mentes élet felé...

Szólj hozzá!

Címkék: spam

2009. augusztus 31-től lehet benyújtani a Vállalati folyamatmenedzsment és elektronikus kereskedelem támogatása elnevezésű program pályázatait. A max 35%-os támogatás a következő minket is érintő területekre vonatkozik:

  1. Vállalati CRM, értékesítési terület
  2. Internetes megjelenés (Vállalati portál)
  3. Internetes értékesítés (Vállalati webáruház)

 Bátorítunk mindenkit, hogy komolyan fontolja meg a lehetőséget, mi szívesen segítünk az előkészítésben is. A fenti területeken kívül érdemes a többi lehetőséget is megvizsgálni, hiszen találhattok még értékes lehetőségeket (pl. CRM rendszer).

A pályázatról infót, és anyagokat itt találhattok.

Zuglót mindig is szerettük - mind lakni, mind dolgozni kiváló hely, így új irodánk helyszínét sem kerestük máshol.

A cégcsoport egy tagjával, az Euro-Profil Home Kft-vel fogunk osztozni a Vezér utcai épületen. Maga az iroda a raktár területén van, ezért ügyfeleinket a közös tárgyalóhelységben fogjuk fogadni.

Nagyüzemben folyik új weboldalunk készítése, amit - ha már ezzel foglalkozunk - olyanra készítünk, hogy a látogatók gyorsan megtalálják amit keresnek, vagyis a legjobb választ internetes kérdéseikre:)

Addig is, a régin keresztül elértek minket!

süti beállítások módosítása